Marljivi ste, ambiciozni, željni novih znanja i stručnih usavršavanja?

Nakon što diplomirate želite što prije raditi u struci?

Na pravom ste mjestu jer Ljekarne srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije objavljuju javni poziv za stipendiranje studenata* integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu i Medicinskog fakulteta u Splitu – smjer Farmacija. Iznos mjesečne stipendije iznosi 1.500,00 kn, a po završetku fakulteta imate priliku odmah početi raditi.

UVJETI:

državljanin ste Republike Hrvatske,

imate status redovitog studenta 2. ili viših godina studija,

nemate zaključen ugovor o stipendiranju s drugim stipenditorima

Ljekarne srce rastu i razvijaju se zajedno sa svojim djelatnicima koji svojim radom i trudom doprinose kreiranju pozitivnog poslovanja. Kada mladi farmaceuti postanu dio našeg tima imaju priliku učiti od svojih mentora i susretljivih kolega s bogatim radnim iskustvom. Mogućnost napredovanja je jedna od velikih prednosti budući da vodstvo Ljekarni srce prati i izuzetno cijeni upornost, marljivost i volju za cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem.

Prijave se u razdoblju od 11. do 26. ožujka 2019. dostavljaju na adresu:

Ljekarne srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije, L. Jagera 24, 31000 Osijek s naznakom «Javni poziv za stipendije» .

Za više informacija o slanju dokaza o ispunjavanju uvjeta:

tel: 031/ 212 -297

e-mail: pravna.sluzba@ljekarne-srce.hr

U dokumentu Javni poziv postavljenom niže ispod teksta

 

*Osobe koje sklope ugovor o stipendiranju obvezuju se u Ljekarnama srce raditi dvostruko više vremena od razdoblja primanja stipendija (mjesec stipendiranja = 2 mjeseca rada) ili vratiti iznos stipendije.

Javni poziv za studente ožujak 2019

Cover photo: Freepik.com

Designed by: freepic.diller/Freepik