Adiva Program – Savjetom do Zdravlja

ADIVA Savjetom do zdravlja je program ljekarničkog savjetovanja koji su 2010. godine pokrenule PHOENIX Farmacija i Hrvatska ljekarnička komora. Cilj programa je da se kod građana probudi svijest da su ljekarnici pristupačni zdravstveni djelatnici te da ih se potakne da slobodno u ljekarni zatraže stručan savjet o ispravnoj primjeni lijekova, sprečavanju nastanka bolesti te očuvanju zdravlja.

Ljekarne koje su se odlučile priključiti programu zdravstvenog savjetovanja ADIVA Savjetom do zdravlja, korisnici ljekarničkih usluga mogu prepoznati po istaknutoj oznaci na ulaznim vratima ljekarne, a ljekarnike koji sudjeluju u ADIVA programu, po ADIVA pločici s imenom. ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja iz područja raznih tegoba i bolesti te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga i kvalitetnijeg savjetovanja pacijenata.

Ljekarne Srce i Adiva

Adiva program se uključilo nekoliko ljekarni iz Ljekarni srce – Ljekarni Osječko-baranjske županije, a s vremenom će se uključivati i druge. U Adiva program uključene su:

ADIVA PROGRAM VJERNOSTI – EURO PROMJENE