Danas  je župan Ivan Anušić svečano otvorio obnovljenu i rekonstruiranu Ljekarnu Mursa, jednu od 31 poslovnice Ljekarni srce – Ljekarni Osječko-baranjske županije. Ljekarna Mursa jedna je od najstarijih osječkih ljekarni, a prostor od 220 četvornih metara sada je preuređen i u njemu će se osim ljekarničkih usluga obavljati i savjetovanja građana o prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja.

Obnovom Ljekarne Mursa započet je proces obnove osječko-baranjskih ljekarni, a cilj je stvaranje jednog jedinstvenog vizualnog identiteta svih ljekarni, počevši od unutarnjeg do vanjskog uređenja na kojemu se aktivno radi.

Župan Ivan Anušić zahvalio se djelatnicima Ljekarni srce Ljekarni Osječko-baranjske županije na svemu što su činili za vrijeme pandemije koronavirusa kako bi se ljekarnički sustav održao te da bi bili na raspolaganju žiteljima županije. Poručio je da Osječko-baranjska županija kao osnivač Ljekarni srce podržava nastavak investicija kojima se povećava kvaliteta njihovih usluga i uvjeti rada.

Ravnatelj Ljekarni srce Anto Barukčić povodom otvorenja naglasio je kako je započet proces obnove Ljekarni srce – Ljekarni Osječko-baranjske županije, a ljekarna Mursa je reprezentativni primjer kako će sve naše poslovnice u budućnosti imati jedinstveni vizualni identitet.

„Intenzivno radimo na novim projektima koji će osnažiti naš brend. Uložili smo u potpunu rekonstrukciju i osuvremenjavanje prostora ljekarne Mursa koja se nalazi na frekventnoj lokaciji u centru Osijeka. Najvažnije nam je da naši pacijenti i kupci izađu zadovoljni iz ljekarne te da vlada pozitivna poslovna atmosfera, to su nam ciljevi koji nas usmjeravaju da bismo bili još bolji i suvremeniji.” – rekao je Barukčić te naglasio kako Ljekarne srce rastu i razvijaju se zajedno sa svojim djelatnicima koji svojim radom i trudom doprinose kreiranju pozitivnog poslovanja.